EMS reklama
E-SHOP Kategórie

Kategórie



Čakajte prosím ...
kosikKošík
0.00 €
(žiadna položka)

SimpliShade BULK FILL


Kerr

SimpliShade™ Bulk Fill je určený pre výplne triedy I až V na priamu aplikáciu predných a zadných výplní, na dostavby zubných pahýľov a na opravy defektov vo výplniach.

Systém jedného odtieňa

  • Vďaka použitiu jedného odtieňa, ktorý hladko splynie so všetkými 16 klasickými odtieňmi palety VITA, vám SimpliShade™ Bulk Fill ušetrí čas pri výbere odtieňov a riadení zásob.

Jeden krok

  • Vytvárajte výplne v jednom kroku a zbavte sa nutnosti používať kryciu vrstvu. Vďaka zdokonalenému mechanizmu vytvrdzovania umožňuje SimpliShade™ Bulk Fill ľahko dosiahnuť hĺbku polymerizácie až 5 mm v jednom kroku.

Jednoduchosť a odolnosť

  • SimpliShade Bulk Fill ponúka nízku mieru opotrebenia, vysokú pevnosť v ohybe a porovnateľné napätie pri zmršťovaní v porovnaní s ostatnými značkami tekutých výplní na trhu, čím zaručuje pevnejšie výplne s dlhou životnosťou.

Chameleón efekt

  • Špeciálna architektúra nanoplniv napodobňuje prirodzenú štruktúru skloviny a interaguje so svetlom. Rozdiel medzi výplňou a sklovinou je tak prakticky nerozoznateľný.

Akcie

SimpliShade BULK FILL

striekačka 4 g
KH 37211
Len pre prihlásených
Unidózy 20 x 0,25 g
KH 37212
Len pre prihlásených
Prehliadaním týchto stránok súhlasíte so zberom nevyhnutných údajov potrebných na ich funkčnosť. Okrem nich zbierame anonymizované štatistiky návštevnosti, ktoré poskytujeme naším obchodným partnerom na reklamné a propagačné účely. Vedzte, že ochrane osobných údajov rozumieme. V prípade nejasností nás kedykoľvek kontaktujte.