Diplomat dental solution
E-SHOP Kategórie

Kategórie



Čakajte prosím ...
kosikKošík
0.00 €
(žiadna položka)

Green 16/18


Vatech
Len pre prihlásených

Green 16/18 je unikátny RTG zobrazovací systém 4 v 1, ktorý poskytuje možnosť PANO, CEPH (VOLITEĽNÝ), CBCT a MODELOVÉ SKENOVANIE. Pomáha k lepšej diagnostike, plánovaniu liečby a celkovej spokojnosti pacientov tým, že zhotovuje vysoko kvalitné snímky s nízkou dávkou žiarenia.

Možnosť výberu FOV - Green 16/18 ponúka širokú škálu FOV (polí zobrazenia) a minimalizuje žiarenie mimo záujmovú oblasť. Pokrýva celú oblasť zubného oblúka, sinusov a ľavého / pravého TMK a je vhodný pre väčšinu prípadov orálnych operácií v maxilofaciálnej chirurgii ako aj pre operácie s viacerými implantátmi. Vyberte si správnu veľkosť z možností 5 x 5 (pokrýva 3-4 zuby), 8 x 5, 8 x 9 (základné FOV, výber ľavého, pravého či stredného oblúka), 12 x 9 a 13 x 10 (vhodný pre operácie s viacerými implantátmi), 16 x 9 a 18 x 10 (veľkosť pre diagnózu dutín a TMK) na základe konkrétnej diagnostickej potreby. 

Green sken - Green 16/18 minimalizuje pohybové artefakty a umožňuje rýchlejší pracovný postup vďaka krátkej dobe skenovania: Ceph - 1,9 sek., CBCT - 4,9 sek., Pano - 7 sek..

Nízka radiačná dávka a snímky v UHD kvalite - Všeobecne sa domnievalo, že s nízkou dávkou radiácie môžete získať len menej kvalitné snímky, ktoré sú pre klinickú diagnózu takmer nepoužiteľné. Green 16/18 vyvracia tieto tvrdenia tým, že aj s nízkou dávkou žiarenia poskytuje vysoko kvalitné RTG snímky pre špičkovú diagnostiku.   

ART-V patentovaná rekonštrukcia snímky (technológia zníženie artefaktov) - Kovové artefakty ovplyvňujú vizualizáciu a prirodzene znižujú istotu pri diagnostike. Čisté snímky poskytujú viac informácií, čo vedie k presnejšej diagnóze, i pre plánovanie implantátov.

3D skenovanie pre modely - 3D sken modelu umožňuje užívateľom ukladať sadrové odliatky ako digitálne modely.

CAD / CAM integrácia - Dostatočná úroveň detailov pre návrh postupu operácie a protetiky. 

Prehliadaním týchto stránok súhlasíte so zberom nevyhnutných údajov potrebných na ich funkčnosť. Okrem nich zbierame anonymizované štatistiky návštevnosti, ktoré poskytujeme naším obchodným partnerom na reklamné a propagačné účely. Vedzte, že ochrane osobných údajov rozumieme. V prípade nejasností nás kedykoľvek kontaktujte.