Diplomat dental solution
E-SHOP Kategórie

Kategórie



Čakajte prosím ...
kosikKošík
0.00 €
(žiadna položka)

Air-Flow prášky


EMS
Akciové ponuky

Prášky pre pieskovače Air-Flow. Ochranné krytia.

Prezentácia Air-flow (PDF)

Air-Flow SUB+SUPRAGINGIVAL prášok PLUS, 400 g (nové balenie v hliníkovej ekologickej fľaši)

EMS

Koniec doby plastovej!

Keďže nám záleží na ekologickom balení produktov, od 11.11.2020 ukončujeme predaj prášku Air-Flow Plus v plastových flaštičkách. Nahrádzame ho ekologickejším balením v hlinikovej fľaši, ktorá je po spotrebovaní prášku opakovane použiteľná napr. ako nerozbitná fľaša na nápoje, alebo ju môžete jednoducho podarovať pacientom ako darček po ošetrení a využitie nechať na ich fantázii.

Unikátny patentovaný profylaktický prášok zložený z erytritolu pre obzvlášť šetrné supra- aj subgingiválne odstraňovanie povlaku a pigmentácií z tvrdých ako aj mäkkých tkanív. Vysoká efektivita, maximálny komfort, bezpečnosť a šetrnosť. Možnosť použitia aj na zubných náhradách, fixných aparátoch a mliečnych zuboch. Nové zloženie obsahuje aj CPC (cetylpyridínium chlorid) pre neutrálnejšiu chuť a zvýšenú hypoalergénnosť. Veľkosť častíc len ~ 14 ųm (d50).


AirFlow prášok PLUS

1 x 400 g fľaša
EM DV-082/X
Len pre prihlásených

Akčný balíček 4 x prášok AirFlow Plus + 4 x GBT FlowControl savka od EMS

Akcia
EM 4 x DV-082/X + FV-112/A | EMS

Objednajte si akčný balíček, ktorý obsahuje 4 ks AirFlow prášok PLUS, a od spoločnosti EMS dostanete 4 ks GBT FlowControl savky.

Akčný balíček 6 x prášok AirFlow Plus + GBT VISIGATE Small a Regular (30/30)

Akcia
EM 6 x DV-082/X + FV-123/SR | EMS

Objednajte si akčný balíček, ktorý obsahuje 6 ks AirFlow prášok PLUS, a od spoločnosti EMS dostanete balenie GBT VISIGATE ústny retraktor.

Air-Flow SUPRAGINGIVAL prášok CLASSIC COMFORT new formula

EMS

Supragingiválny prášok

Profylaktický prášok zložený zo špeciálne upraveného bikarbonátu sodného pre supragingiválne odstraňovanie najsilnejšieho povlaku a pigmentácií. Po čistení je potrebné zuby doleštiť jemnejším práškom PLUS prípadne PERIO.

  • zložený z bikarbonátu sodného
  • priemer častíc 40 ųm
  • 300 g balenie štyri príchute: citrón, mäta, čerešňa, neutral
  • kompatibilita so všetkými AIR-FLOW prístrojmi

 

Air-Flow SUPRAGINGIVAL prášok CLASSIC COMFORT new formula 40 ųm

cherry
EM DV-048CHE
Len pre prihlásených
lemon
EM DV-048LEM
Len pre prihlásených
mint
EM DV-048MIN
Len pre prihlásených
neutral
EM DV-048NEU
Len pre prihlásených

Air-Flow SUB+SUPRAGINGIVAL prášok PERIO

EM DV-070/A | EMS

Profylaktický prášok zložený z aminokyseliny glycín pre obzvlášť šetrné subgingiválne odstraňovanie povlaku, pigmentácií a leštenie zubov. Veľkosť častíc ~ 25 ųm (d50). Balenie 120 g.

Leták Air-Flow Perio ENG (PDF)

AIR-FLOW® PERIO+PLUS chamber

EM EL-474 | EMS

Prášková komora AIR-FLOW® PERIO+PLUS Vám umožní používať nové typy práškov Air-Flow powder Plus a Air-Flow powder Perio v starších typoch prístrojov AIR-FLOW MASTER® a AIR-FLOW MASTER PIEZON®

Prehliadaním týchto stránok súhlasíte so zberom nevyhnutných údajov potrebných na ich funkčnosť. Okrem nich zbierame anonymizované štatistiky návštevnosti, ktoré poskytujeme naším obchodným partnerom na reklamné a propagačné účely. Vedzte, že ochrane osobných údajov rozumieme. V prípade nejasností nás kedykoľvek kontaktujte.