Ako prediktabilne opracovať a plniť koreňový systém 26.4.2024
E-SHOP Kategórie

Kategórie



Čakajte prosím ...
kosikKošík
0.00 €
(žiadna položka)

Proxyt


Vivadent

Pasta na leštenie zubov a výplní. Modrá/hrubá = odstránenie pigmentácie, zelená/medium = odstránenie hrubosti na povrchu zuba, ružová/jemná = odstránenie plaku a konečné leštenie.

Produktový katalóg Ivoclar (PDF)
Leták Proxyt (PDF)

Proxyt NEW

Vivadent

Nové pasty Proxyt® na profesionálne čistenie a leštenie zubov sú dostupné v troch rôznych stupňoch abrazívnosti: jemný, stredný a drsný. Vďaka tomuto výberu sa môžete o zuby, rekonštrukcie a protézy starať podľa individuálnych potrieb. Predchádza sa tak zbytočnému opotrebeniu a nežiaducemu zdrsneniu povrchov. Jemná pasta Proxyt bez pemzového prášku sa odporúča na kvalitné kompozity a keramiku. Čistí a leští jemne, ale zároveň efektívne. Rekonštrukcie a protézy si zachovajú lesk a atraktívny vzhľad.

Pasty Proxyt obsahujú fluorid a xylitol. Pasta Proxyt Medium so stredným stupňom abrazívnosti je dostupná aj vo variante s xylitolom a bez obsahu fluoridu a príchutí. Vďaka optimalizovanému zloženiu nové profylaktické pasty dobre priľnú k zubom a nástrojom. Napriek tomu sa ľahko a rýchlo oplachujú.

Produktový katalóg Ivoclar (PDF)

Proxyt NEW 80 g v tube

RDA 7, jemná
VI 701470
Len pre prihlásených
RDA 36, stredná
VI 701471
Len pre prihlásených
RDA 36, stredná bez fluoridu
VI 701472
Len pre prihlásených
RDA 83, drsná
VI 701473
Len pre prihlásených
Prehliadaním týchto stránok súhlasíte so zberom nevyhnutných údajov potrebných na ich funkčnosť. Okrem nich zbierame anonymizované štatistiky návštevnosti, ktoré poskytujeme naším obchodným partnerom na reklamné a propagačné účely. Vedzte, že ochrane osobných údajov rozumieme. V prípade nejasností nás kedykoľvek kontaktujte.