Diplomat dental solution
E-SHOP Kategórie

Kategórie



Čakajte prosím ...
kosikKošík
0.00 €
(žiadna položka)

Vatech


Vatech

Prístroje firmy Vatech pre panoramatické snímkovanie, cephalo snímkovanie a 3D (CT) snímkovanie. Výrobky firmy vatech sú dodávané so softwarom Easydent, ktorý umožňuje prácu v sieti ako aj prepojenie na niektoré ordinačné softvéry a samozrejme prácu so snímkou.

Pax Reve3D

Vatech

Zariadenie určené pre väčšie kliniky a pre náročnejších zákazníkov.

Zariadenie typu 3v1. Automatická voľba senzoru, či One shot Cephalometria(0,3sek) robia s tohto zariadenia rýchleho pomocníka. Reve 3D disponuje revolučnou funkciou Multy- free FOV, čo umožňuje zvoliť si ľubovoľné FOV od 5x5 do 15x19. V tomto rozmedzí môžete nastaviť optimálne zobrazenie podľa diagnostickej potreby . Veľkosť Voxelu je 0,08 – 0,2 umožňuje zachytiť veľmi jemné detaily. Samozrejmosťou sú Ultra HD senzor, autofocus, funkcia MAR. Práca so softvérom EZ 3D, ktorý obsahuje kompletnú databázu implantátov, či funkciu na pridanie nových.

Produktový katalóg (PDF)

Pax Reve3D

PaX- i

Vatech

PaX-i ponúka OPG snímky, alebo aj cefalometrické snímkovanie. OPG prístroj PaX-i nahrádza dlho osvedčený model PaX – PRIMO. Má pevnejšie a stabilnejšiu konštrukciu, moderný dizajn, no čo je najdôležitejšie má funkciu multifocus. MULTIFOCUS - Na rozdiel od funkcie autofocus vám ponúkne na výber z 5 vrstiev. Vďaka multifokusnému snímaniu tak budete mať vždy ostré snímky aj v prednej oblasti(INCISORS), čo je u väčšiny OPG prístrojov veľký problém. Funkcia multificusu vás takisto odbremení od chýb spôsobenými v polohovaní pacienta. Stačí si prezrieť 5 vrstiev za pomoci kolieska na počítačovej myši a vybrať tú, ktorá vám vyhovuje a nemusíte stráviť ďalšie minúty na dosiahnutie ostrosti. Zariadenie Pax-i ponúka aj možnosť vybrať si z niekoľkých projekcií a upraviť ich podľa vašich prianí. Výrobca vatech sa už presvedčil o pravdivosti výroku „koľko ľudí, toľko chutí“ a preto prišiel s možnosťou upraviť snímkovanie tak, aby vyhovovali jednotlivým požiadavkám. Po nainštalovaní OPG prístroja PaX-i Vám technik nastaví výsledný snímok – jas, ostrosť, kontrast, stupeň struktúri kosti, zubov.... Zariadenie PaX-i má veľmi jednoduché a ergonomické ovládanie a jeho obsluhu si osvojíte za pár minút. Aj softvérová časť je veľmi jednoduchá, a tak ušetríte mnoho času. Program v PC na diagnostiku je intuitívny a logický. Pri niektorých pacientoch oceníte aj ďalšie projekcie PaX-i, ako sú bitewing, sínus, kĺby. Séria PaX-i ponúka nové jednoduché a prehľadnejšie prostredie na správu snímkov. Program EZDENT-i. Tento program obsahuje aj aplikáciu EZ-Cordi, ktorá poskytuje približne 200 animácií liečebného procesu. Tieto užitočné a účinné nástroje pomôžu lekárovi vysvetliť zákrok pacientovi, čím je pacient pokojnejší a prístupnejší k danému zákroku. CEFALO – PAX –i ponúka aj možnosť cefalo ramena. Pri tomto modeli má cefalo rameno svoj senzor(CMOS, 14bit), teda nie je potrebné ho premiestňovať s rotačnej časti na OPG. Snímkovanie trvá 12,9 sek alebo pri opcii ONE SHOT CEPH 0,9 sek.

Ukážka panoramatickej snímky Pax-i (BMP) Pozrite si video o práci so software EzDent-i
VYŽIADAJTE SI OD NÁS SNÍMKY alebo PREZENTÁCIU PRIAMO U VÁS

Katalóg PaX-i (PDF)

PaX- i

PaX- i P ( Pano)
PaX- i / SC ( Pano+ Ceph/scan typ/)
PaX- i / OS ( Pano+Ceph/OneShot/)

PaX-i 3D

Vatech

PAX – i3D Nová rada PAX – i sa rozšírila aj na CBCT. Toto zariadenie PAX – i3D nahrádza model PAX – UNI 3D. Vďaka napredujúcim technológiám firma Vatech vždy investuje no inovácii a mnohých vylepšení a to prinieslo na trh aj PAX – i3D 3 in 1 - Modulárne riešenie prístroja PAX – i3D ponúka pre vás optimálne riešenie, podobne ako u modelu PAX – FLEX 3D. Hlavný rozdiel medzi týmto modelom a FLEX 3D je, že PAX – i3D má automatické otáčanie senzorov medzi PANO senzorom a CB CT Veľkosť FOV u CBCT senzora je nastaviteľná v rozsahu 5x5, 8x5, 8x8 a 12X9. Takisto cefalo je možné použiť na snímkovanie v 3 veľkostiach. Zariadenie má pri snímkovaní OPG obdobné funkcie ako model PAX – i, teda Multifocus, MAR(potlačenie kovových artefaktov), ale má aj funkciu navyše – MAGIC PAN – je vylepšená funkcia autofocus – pri snímkovaní zosníma viacero hladín a v jednotlivých úsekoch trajektórie snímkovania vyberie tú najoptimálnejšiu – to znamená že v oblasti kĺbu vyberie možno inú ako v oblasti molar, a znova najlepšie vyberie zvlášť v oblasti premolar či incisor. Zvlášť vyberá vrstvy aj medzi hornou čeľusťou a dolnou sánkou. Takto vznikne snímok, ktorý nemá na trhu konkurenciu. PAX – i3D Green CT snímok za neuveriteľných 5,9 sekúnd a s rovnakou dávkou ako je bežné u panoramatických RTG. PAX – i3D Green je najmodernejšie zariadenie na svetovom trhu, ktoré nemá žiadnu konkurenciu. Je to vylepšený model PAX- i3D. hlavný rozdiel je pri možnostiach CBCT. Zariadenie ponúka multi FOV v rozmedzí od 5x5 do 16x10. Snímky o veľkosti 16x10 poskytnú informácie pre diagnostiku celého zubného oblúku, alebo oboch kĺbov v priebehu jedného snímkovania. Čo je ale najpodstatnejšie, CT snímok spraví za neuveriteľných 5,9 sekúnd a s rovnakou dávkou ako je bežné u panoramatických RTG.

Katalóg PaX-i 3D (PDF; 9MB)Katalóg PaX-i 3D Green (PDF; 14MB)

Pozrite si video o práci so software Ez3D-i

PaX-i 3D

PaX-i 3D 16x10 OS GREEN (Pano + CT senso 16x10 + Ceph OneShot )
PaX-i 3D 8x8 (Pano + CT sensor 8x8cm)
PaX-i 3D 8x8 OS (Pano + CT senso 8x8 + Ceph OneShot)
PaX-i 3D 8x8 SC (Pano + CT senso 8x8 + Ceph Scan type)
PaX-i 3D 16x10 GREEN (Pano + CT senso 16x10 )
PaX-i 3D 12x9 SC (Pano + CT senso 12x9 + Ceph Scan type)
PaX-i 3D 10x8 OS GREEN (Pano + CT senso 10x8 + Ceph OneShot )
PaX-i 3D 12x9 (Pano + CT senso 12x9 )
PaX-i 3D 12x9 OS (Pano + CT senso 12x9 + Ceph OneShot)
PaX-i 3D 10x8 GREEN (Pano + CT senso 10x8 )
Prehliadaním týchto stránok súhlasíte so zberom nevyhnutných údajov potrebných na ich funkčnosť. Okrem nich zbierame anonymizované štatistiky návštevnosti, ktoré poskytujeme naším obchodným partnerom na reklamné a propagačné účely. Vedzte, že ochrane osobných údajov rozumieme. V prípade nejasností nás kedykoľvek kontaktujte.