Ako prediktabilne opracovať a plniť koreňový systém 26.4.2024
E-SHOP Kategórie

Kategórie



Čakajte prosím ...
kosikKošík
0.00 €
(žiadna položka)

Varios Combi Pro


NS Y1002843 | NSK
Len pre prihlásených

Najnovší kombinovaný profylaktický prístroj Varios Combi Pro v sebe spája  pre profylaktické ošetrenie nepostrádateľné: ultrazvukový odstraňovač zubného kameňa a pieskovač v jednom kompaktnom prístroji s jedinečnými funkciami ako napriklad Auto-Select-Funkcion (automatické rozpoznanie supra alebo subgingiválneho násadca s automatickým aktivovaním zodpovedajúceho nastavenia). Ultrazvukové funkcie Varios Combi Pro majú základ v overenej NSK Varios technológii. Vďaka iPiezo ovládaniu s Auto-Tuning a Feedback systémom máte vždy zodpovedajúci výkon na koncovke a je úplne jedno či práve odstraňujete zubný kameň alebo robíte jemné paroošetrenie. Tenký násadec s LED osvetlením ponúka vynikajúci prístup a prehľad. Funkcie pieskovača sú založené na skúsenostiach, ktoré zozbieralo NSK na tomto poli v posledných desaťročiach. Ergonomický násadec s extrémne tenkým koncom ponúka vynikajúcu manévrovateľnosť aj v oblasti molárov. Rovnomerný a exaktne regulovateľný prúd piesku umožňuje efektívne a rýchle pieskovanie.

VARIOS COMBI PRO leták (PDF)

Varios Combi Pro Perio Set

NS Y1003042 | NSK

Varios Combi Pro Perio Set obsahuje subgingiválny pieskovací násadec s hadicou, nádobu na piesok, fľaša glycínového prášku, subgingiválne trysky, príslušenstvo.

Varios Combi Pro Prophy Set

NS Y1003771 | NSK

Varios Combi Pro Prophy Set obsahuje subgingiválny pieskovací násadec s hadicou, nádobu na piesok, prášok Flash Pearl 5 x 15 g.

iCart Prophy - funkčný vozík pre Varios Combi Pro

NS S9095 | NSK

Vozík iCart Prophy je určený pre profylaktický prístroj Varios Combi Pro. Stabilný, výškovo nastaviteľný vozík je vybavený 4 kolieskami, 2 z nich sú s brzdami. To umožňuje bezpečný presun Varios Combi Pro a flexibilné umiestnenie.

Ultrasonic scaler handpiece Varios2 LUX s LED

NS E351050 | NSK

Univerzálny svetelný handpiece Varios2 LUX HP je kompatibilný so svetelnými ultrazvukmi NSK.

Prehliadaním týchto stránok súhlasíte so zberom nevyhnutných údajov potrebných na ich funkčnosť. Okrem nich zbierame anonymizované štatistiky návštevnosti, ktoré poskytujeme naším obchodným partnerom na reklamné a propagačné účely. Vedzte, že ochrane osobných údajov rozumieme. V prípade nejasností nás kedykoľvek kontaktujte.