Diplomat dental solution
E-SHOP Kategórie

Kategórie



Čakajte prosím ...
kosikKošík
0.00 €
(žiadna položka)

Fluor Protector, Fluor Protector S, Fluor Protector Gel


Vivadent

Fluor Protector

Vivadent

Fluór Protector je ochranný lak s fluoridom. Vďaka svojim vlastnostiam sa lak ľahko rozotiera a rýchle zateká do zložitých povrchových štruktúr. Rýchlo osýcha a vykazuje vynikajúcu priľnavosť k zubom. Účinnosť laku Fluór Protector potvrdzujú mnohoročné klinické skúsenosti a celý rad medzinárodných štúdií. Fluór Protector je vhodný na ošetrenie detí, dospievajúcich i dospelých. Vzhľadom na obsah fluoridu je obzvlášť vhodný na ošetrenie predškolských detí. Ochranný účinok Fluór Protector je založený na nasledujúcich faktoroch: obmedzenie demineralizácia, stimuláciu remineralizácia, uvoľňovanie fluoridu do spodných vrstiev skloviny, náprave začínajúcich kariéznych lézií.

Produktový katalóg Ivoclar (PDF)

Fluor Protector refill

ampulka 50 x 1 ml
VI 533293
Len pre prihlásených
ampulka 25 x 1 ml
VI 533294
Len pre prihlásených
VivAmpulka 20 x 0,4 ml
VI 550578
Len pre prihlásených
VivAmpulka 40 x 0,4 ml
VI 550579
Len pre prihlásených

Fluor Protector Gel

Vivadent

Fluór Protector Gél obsahuje fluorid, vápnik a fosfát. Tieto zložky chránia zuby a napravujú a posilňujú narušenú štruktúru zuba. Xylitol obmedzuje rast kariogénnych baktérií. Provitamín D-panthenol upokojuje ďasná a sliznice, čím napomáha celkovému zdraviu zubov a ústnej dutiny. V prípade domáceho použitia slúži Fluór Protector Gél ako doplnok odborne aplikovaného ochranného laku Fluór Protector.

Produktový katalóg Ivoclar (PDF)

Fluor Protector Gel refill

tuba 1 x 50 g
VI 628436
Len pre prihlásených
tuba 1 x 20 g
VI 628437
Len pre prihlásených

Fluor Protector S

VI 639520 | Vivadent

Ochranný fluoridový lak poskytujúci vynikajúcu ochranu proti zubnému kazu a erózii. Inovatívny systém laku Fluór Protector S predstavuje zdroj homogénne sa uvoľňujúceho fluoridu, ktorý zaisťuje okamžitý prístup fluoridu. Plná dávka fluoridu obsiahnutého vo Fluór Protector S je k dispozícii počas veľmi krátkej doby. Výsledkom je to, že je sklovine fluorid dodávaný priamo a účinne. Nízka viskozita laku je zodpovedná za jeho optimálnu tekutosť a zmáčavosť.

Produktový katalóg Ivoclar (PDF)

Prehliadaním týchto stránok súhlasíte so zberom nevyhnutných údajov potrebných na ich funkčnosť. Okrem nich zbierame anonymizované štatistiky návštevnosti, ktoré poskytujeme naším obchodným partnerom na reklamné a propagačné účely. Vedzte, že ochrane osobných údajov rozumieme. V prípade nejasností nás kedykoľvek kontaktujte.