EMS reklama
E-SHOP Kategórie

Kategórie



Čakajte prosím ...
kosikKošík
0.00 €
(žiadna položka)

VistaCam iX / VistaCam iX HD Smart


Durr

Snímky kamery VistaCam iX podporujú diagnózu, komunikáciu s pacientom. Tak sa môžu dokumentovať okrem iného kontroly priebehu rôznych ochorení zubov. Násadec kamery je použiteľný v kombinácii s rôznymi meniacimi hlavami.

1. Meniaca hlava Cam:

Na snímanie zubov a ústnej dutiny, od extraorálnych, intraorálnych a makro snímkov

2. Meniaca hlava Proof:

Pre lepšie rozoznanie zubného kazu na okluzálnej strane, povrchového kazu, plaku a zubného kameňa. Obrázky založené na fluorescencii sa pomocou filtrov a imaging softwaru vyhodnotia.

3. Meniaca hlava Proxi:

Umožňuje rozoznanie aproximálnych zubných kazov na základe translucencie zdravej zubnej skloviny pre infračervené svetelné vlny.

VistaCam iX

Durr

Inteligentný mechanizmus výmennej hlavy poskytuje rozmanité možnosti využitia. Či už pre makrosnímky, alebo pre intraorálne snímky – VistaCam iX vás podporí ako pri diagnóze a skorom rozpoznaní zubného kazu, tak aj pri vizualizácii zubného povlaku. Filtre pre zubný kaz a plak ukážu v zobrazovacom softvéri DÜRR DENTAL kariéznu aktivitu pomocou farebnej škály a číselného vyhodnotenia. Výmenná hlava Proxi umožňuje rozpoznanie aproximálneho zubného kazu – bez expozície žiarenia. Je tiež možné vytvárať videoklipy.

Vďaka možnosti odpojenia priamo pri násadci je VistaCam iX perfektným riešením pre viac pracovísk. Pohybové čidlo, ktoré kameru automaticky zapne a vypne, sľubuje zvýšenie efektivity použitia.

Akcie

VistaCam iX

digitálna intraorálna kamera
DU 2108-02
digitálna intraorálna kamera Cam + Proof sada
DU 2108-01
digitálna intraorálna kamera Cam + Proxi sada
DU 2108-06
digitálna intraorálna kamera Cam + Proof + Proxi sada
DU 2108-05

VistaCam iX HD Smart

Durr

Maximálna kvalita obrazu pre najvyššie nároky: s pravým HD rozlíšením a integrovaným filtrom ostrosti vám kamerový systém zaistí aj na veľkých monitoroch veľmi ostré a kontrastné HD snímky. Vďaka plynulému automatickému zaostrovaniu je možné snímky vytvárať mimoriadne rýchlo a ľahko. Či už ide o intraorálne a extraorálne snímky, alebo o makrosnímky. S kamerou VistaCam iX HD Smart môžete vytvárať videonahrávky v rovnakom HD rozlíšení ako fotografie.

Kamera VistaCam iX HD Smart so štíhlou zaoblenou hlavou umožňuje ľahký prístup aj k zadným molárom. Tlačidlá hore a dole na prístroji vám optimálne uľahčia prácu – uchopenie celou dlaňou už nie je potrebné. Vďaka pohybovému čidlu, ktoré kameru automaticky zapne a vypne, je použitie ešte efektívnejšie.

VistaCam iX HD Smart

digitálna intraorálna kamera Cam + Proof + Proxi sada
DU 2109100001
digitálna intraorálna kamera Cam + Proof sada
DU 2109100002
digitálna intraorálna kamera Cam + Proxi sada
DU 2109100003
digitálna intraorálna kamera Cam
DU 2109100004
Prehliadaním týchto stránok súhlasíte so zberom nevyhnutných údajov potrebných na ich funkčnosť. Okrem nich zbierame anonymizované štatistiky návštevnosti, ktoré poskytujeme naším obchodným partnerom na reklamné a propagačné účely. Vedzte, že ochrane osobných údajov rozumieme. V prípade nejasností nás kedykoľvek kontaktujte.