Upgrade OPG na 3B CBCT
E-SHOP Kategórie

Kategórie



Čakajte prosím ...
kosikKošík
0.00 €
(žiadna položka)

Green X


Vatech
Len pre prihlásených

Green X je unikátny röntgenový zobrazovací systém, ktorý poskytuje možnosti PANO, CEPH (VOLITEĽNÝ), CBCT a MODELOVÉ SKENOVANIE. Pomáha k lepšej diagnostike, plánovaniu liečby a celkovej spokojnosti pacientov tým, že zhotovuje vysoko kvalitné snímky s nízkou dávkou žiarenia.

Endo mód s vysokým rozlíšením - Endo mód s veľkosťou FOV 4 cm x 4 cm a rozlíšením 49.5 μm je optimalizovaný na ošetrenie so zameraním na najmenší detail. Je ideálny na použitie v endodoncii, umožňuje získať výnimočné snímky vo vysokom rozlíšení.

Výber z viacerých FOV - Green X ponúka širokú škálu FOV (polí zobrazenia) a minimalizuje žiarenie mimo záujmovú oblasť. Vyberte si správnu veľkosť z možností 16 x 9, 12 x 9, 8 x 9, 5 x 5/4 x 4 na základe konkrétnej diagnostickej potreby. Pokrýva celú oblasť zubného oblúka, sinusov a ľavého / pravého TMK a je vhodný pre väčšinu prípadov orálnych operácií v maxilofaciálnej chirurgii ako aj pre operácie s viacerými implantátmi.

  • FOV 5 x 5 - ENDO sken jednotlivých zubov zameraný na detail (zavedenie jedného implantátu, endo, perio, retinované tretie moláre, OMS, hyperdoncia / orto)
  • FOV 8 x 9 - Oklúzia / Centrálná časť chrupu - TMK - Pravá alebo ľavá strana (implantológia, navigovaná chirurgia, všeobecná stomatológia, OMS, orto)
  • FOV 12 x 9 - Obidva zubné oblúky vrátane sínusu a mandibulárnych nervov - TMK - Pravá alebo ľavá strana (navigovaná implantológia, sinus lift, augmentácia kosti čeľusti alebo dutiny)
  • FOV 16 x 9 - Kompletná čeľusť s Ramusom - Obidva zubné oblúky vrátane sínusu a mandibulárnych nervov - Celkový záber od rezákov po chrbticu (navigovaná chirurgia, sinus lift, komplexné ortognatické operácie, simultánna diagnostika obidvoch TMK)

 

Insight 2.0 - Insight Pan je najnovšia technológia multifokálnej panoramatickej snímky. Umožňuje jedinečný pohľad do hĺbky zuba. Sekčné FOV s viacvrstvovými snímkami prináša úplne nové možnosti v diagnostike, napríklad v pozícii zubov s viacerými koreňmi, zubnej drene a gutaperče, zalomených nástrojov a fraktúr koreňa.

Green sken - Green X s extrémne nízkymi časmi skenov minimalizuje pohybové artefakty a dávky žiarenia. Napriek tomu ale poskytuje vynikajúce diagnostické snímky, ktoré ocení každá dentálna klinika. Ceph - 1,9 sek., CBCT - 2,9 sek., Pano - 3,9 sek..

3D sken pre modely - 3D sken modelu umožňuje užívateľom ukladať sadrové odliatky ako digitálné modely.

CAD/CAM integrácia - Dostatočná úroveň detailov pre návrh postupu operácie a protetiky. Kombinácia Dicom a STL skenov.

Prehliadaním týchto stránok súhlasíte so zberom nevyhnutných údajov potrebných na ich funkčnosť. Okrem nich zbierame anonymizované štatistiky návštevnosti, ktoré poskytujeme naším obchodným partnerom na reklamné a propagačné účely. Vedzte, že ochrane osobných údajov rozumieme. V prípade nejasností nás kedykoľvek kontaktujte.