Diplomat dental solution
E-SHOP Kategórie

Kategórie



Čakajte prosím ...
kosikKošík
0.00 €
(žiadna položka)

Bluephase PowerCure


VI 667092 | Vivadent
Len pre prihlásených

lampa Bluephase PowerCure disponuje tromi rôznymi programami vytvrdzovania, ktoré je možné ľubovoľne nastaviť tak, aby vyhovovali potrebám v rôznych situáciách: Okrem režimu vysokého výkonu 1200 mW / cm² ponúka režim turbo a 3s režim. V režime turbo produkuje lampa svetelnú intenzitu 2000 mW / cm² a tento režim je preto vhodný obzvlášť pre polymerizáciu upevňovacích materiálov pre nepriame výplne. V 3s režime vyžaruje Bluephase PowerCure svetelnú intenzitu 3000 mW / cm², ktorá umožňuje skrátiť dobu osvitu na tri sekundy pri svetelnom vytvrdzovaní priamych výplní kavít I. a II. triedy v stálom chrupe z okluzálneho povrchu. Vďaka takto krátkym dobám expozície sa okrem iného znižuje riziko výskytu chýb počas fázy svetelnej polymerizácie. Trojsekundovú dobu expozície je možné použiť vtedy, ak používa lampa Bluephase PowerCure v kombinácii s produktmi systému 3s PowerCure.

Lampa PowerCure so zdrojom LED Polywave so širokopásmovým spektrom je vhodná na polymerizáciu všetkých dentálnych materiálov vytvrdzovaných svetlom v rozsahu vlnovej dĺžky 385 - 515 nm. Patria sem materiály na výplne, adhézne prostriedky/lepidlá, materiály na podklad, obloženie, pečatenie fisúr, dočasné materiály, a takisto tmeliace materiály na zámky a nepriame náhrady, ako sú keramické inlaye.

Leták Bluephase Power Cure

Produktový katalóg Ivoclar (PDF)

NAVOD - Bluephase-PowerCure

Bluephase PowerCure & Tetric PowerFill System Kit Syringe

VI 668253 | Vivadent

Balenie:

  • Bluephase PowerCure
  • 3 g striekačka Tetric PowerFill IVA, 2 g striekačka Tetric PowerFlow IVA, 2 ml Adhese Universal VivaPen.

 

Produktový katalóg Ivoclar (PDF)

Prehliadaním týchto stránok súhlasíte so zberom nevyhnutných údajov potrebných na ich funkčnosť. Okrem nich zbierame anonymizované štatistiky návštevnosti, ktoré poskytujeme naším obchodným partnerom na reklamné a propagačné účely. Vedzte, že ochrane osobných údajov rozumieme. V prípade nejasností nás kedykoľvek kontaktujte.