Nákupná horúčka apríl 2024
E-SHOP Kategórie

Kategórie



Čakajte prosím ...
kosikKošík
0.00 €
(žiadna položka)

Bond-1 SF (pôvodný názov: Bond 008)


Pentron

Samoleptacie adhezívum bez rozpúšťadiel.

Bond-1 SF je svetlom tuhnúce, jednokrokové, samoleptacie adhezívum, ktoré definuje novú vlastnú generáciu. Spoločnosť Pentron zo zloženia tohto produktu účinne odstránila rozpúšťadlo, ktoré sa nachádza prakticky vo všetkých ostatných adhezívach na trhu, pri zachovaní vysokej pevnosti väzby charakteristickej pre konvenčné adhezíva. Bond-1 SF vytvára väzbu medzi minerálmi zubnej štruktúry a živicami spojiva, bez použitia acetónu, vody alebo alkoholu, a poskytuje vynikajúcu väzbu na dentín aj na sklovinu.

Vlastnosti a výhody

  • bez rozpúšťadiel - bráni vzniku citlivosti, eliminuje problémy bežných techník ako je nadmerné alebo nedostatočné vysušenie; netrpí vyparovaním rozpúšťadla pri otváraní fľaštičky a zmenou kvality s časom
  • nie je potrebné vykonávať sušenie vzduchom - šetrí ordinačný čas; odstraňuje neistotu z presušeniu dentínu
  • samoleptacie - netreba leptanie kyselinou; šetrí čas
  • univerzálny - Bond-1 SF je dokonalý pre všetky potreby priamej aplikácie kompozitu a je kompatibilný s duálne tuhnúcimi materiálmi (v prípade, že je prvá vrstva duálne tuhnúceho materiálu vytvrdená svetlom)
  • uikátne vlastnosti pre zaobchádzanie - umožňuje rovnomerné rozotrenie materiálu; zaisťuje úplné pokrytie a optimálny výsledok
  • jedna vrstva - jednoduché použitie; skrátená doba výkonu

Bond-1 SF Syringe Kit

SF N03N | Pentron

Balenie: 2 x 1 ml striekačka, 20 x aplikačná kanyla so štetčekom.

Bond-1 SF príslušenstvo

100 x aplikačná kanyla so štetčekom.
SF N03T
Len pre prihlásených
Prehliadaním týchto stránok súhlasíte so zberom nevyhnutných údajov potrebných na ich funkčnosť. Okrem nich zbierame anonymizované štatistiky návštevnosti, ktoré poskytujeme naším obchodným partnerom na reklamné a propagačné účely. Vedzte, že ochrane osobných údajov rozumieme. V prípade nejasností nás kedykoľvek kontaktujte.