Diplomat dental solution
E-SHOP Kategórie

Kategórie



Čakajte prosím ...
kosikKošík
0.00 €
(žiadna položka)

Panasil


Kettenbach

Vysoko estetický nelepivý a poddajný odtlačkový materiál bez chuti a zápachu.

Produktový katalóg Kettenbach 2014 (PDF; 20MB)

Panasil Putty

Kettenbach

Odtlačkový materiál nemeckej firmy Kettenbach na báze A-silikónov.

Panasil Putty (900 ml) je vysoko účinný, zaručuje maximálnu presnosť a optimálne pohodlie vďaka intraorálnemu času len 2 minúty. Je ideálny na použitie pri dvojkrokovej odtlačkovej technike v kombinácii s Panasil initial contact X-Light.

Panasil Putty Soft (900 ml) je odtlačkový materiál s nižšou konečnou tvrdosťou. Je ideálny v kombinácii s Panasil initial contact Regular alebo Panasil contact two in one Light

Panasil Putty Fast  (900 ml) je odtlačkový materiál ideálny v kombinácii s Panasil initial contact X-Light.

Panasil Putty refill

Putty
KT 11101
Putty Soft
KT 11121
Putty Fast
KT 11141

Panasil initial contact

Kettenbach

Odtlačkové korektúrové materiály nemeckej firmy KETTENBACH na báze A-silikónov. Materiály s nízkou viskozitou alebo s extra nízkou viskozitou spolu s Putty materiálmi Panasil poskytujú precízne výsledky v dvojkrokovej odtlačkovacej technike alebo pri technike dvojitého miešania.

Panasil initial contact Light - je nízko viskozitný korektúrový odtlačkový materiál s veľmi vysokou počiatočnou hydrofilnosťou. Ideálny v kombinacií s Panasil Tray Soft Heavy, Monopren a Panasil Putty Soft. Balenie: 2 x 50 ml, 6 mixing tips.

Panasil initial contact X-Light - je nízko viskozitný korektúrový odtlačkový materiál s veľmi vysokou počiatočnou hydrofilnosťou. Ideálny v kombinacií s Panasil Binetics Putty Fast a Panasil Putty Soft. Balenie: 2 x 50 ml, 6 mixing tips.

Panasil initial contact Regular - je stredne viskozný korektúrový odtlačkový materiál s veľmi vysokou počiatočnou hydrofilnosťou. Ideálny v kombinacií s Panasil Binetics Putty Fast, Panasil tray Soft Heavy a Panasil Putty Soft. Balenie: 2 x 50 ml, 6 mixing tips.

Panasil contact two in one Light - riedko tečúci odlačkový materiál na presné odtlačky s konštantnou krátkou dobou zotrvania v ústach pri variabilnej dobe spracovania. Maximálna flexibilita pre všetky formy odtlačkovej techniky. Balenie: 2 x 50 ml, 6 mixing tips.

Panasil initial contact refill

X-light
KT 1340111
Len pre prihlásených
Light
KT 1341111
Len pre prihlásených
Regular
KT 1343111
Len pre prihlásených

Panasil Tray Soft Heavy Intro Pack

KT 14706 | Kettenbach

Vysoko viskózny materiál v kartuši. Ideálny pre techniku dvojitého miešania (dvojkroková technika) v kombinácii s Panasil Initial Contact. Intraorálny čas 2 minúty.

Balenie: 1 x 380 ml, 10 ks zmiešavacích koncoviek.

Panasil Tray Soft Heavy Refill Pack

KT 14707 | Kettenbach

Balenie: 2 x 380 ml.

Prehliadaním týchto stránok súhlasíte so zberom nevyhnutných údajov potrebných na ich funkčnosť. Okrem nich zbierame anonymizované štatistiky návštevnosti, ktoré poskytujeme naším obchodným partnerom na reklamné a propagačné účely. Vedzte, že ochrane osobných údajov rozumieme. V prípade nejasností nás kedykoľvek kontaktujte.