Diplomat dental solution
E-SHOP Kategórie

Kategórie



Čakajte prosím ...
kosikKošík
0.00 €
(žiadna položka)

Ústne vody


Curasept ADS 212

Curaden Healthcare

Ústna voda určená na dlhodobé používanie, má antibakteriálny účinok, zabraňuje vzniku zubného povlaku a podporuje mineralizáciu zubov. Ústna voda je vhodná na prevenciu vzniku zubného povlaku a zubného kazu. Používa sa tiež ako prevencia pooperačných komplikácií. Je ju možné používať aj niekoľko mesiacov. Balenie: 200ml.

Elmex Sensitive Plus ústna voda

Gaba

Vysoko účinný aminfluorid chráni odhalené zubné krčky pred vznikom zubného kazu v dentíne. Špeciálne aktívne zložky vytvárajú ochrannú vrstvu proti vonkajším podnetom. Pravidelné užívanie znižuje už existujúcu precitlivelosť zubov. Balenie: 400ml fľaša.

Elmex ústna voda

Gaba

Na prevenciu zubného kazu s vysoko účinným aminfluoridom, ktorý sa viaže so zubnou sklovinou v krátkom čase. Spevňuje ju a spôsobuje, že je odolnejšia proti pôsobeniu kyselín. Neobsahuje alkohol a farbivá. Balenie: 400ml fľaša.

Prehliadaním týchto stránok súhlasíte so zberom nevyhnutných údajov potrebných na ich funkčnosť. Okrem nich zbierame anonymizované štatistiky návštevnosti, ktoré poskytujeme naším obchodným partnerom na reklamné a propagačné účely. Vedzte, že ochrane osobných údajov rozumieme. V prípade nejasností nás kedykoľvek kontaktujte.