EMS reklama
E-SHOP Kategórie

Kategórie



Čakajte prosím ...
kosikKošík
0.00 €
(žiadna položka)

Admira


VOCO

Admira je svetlom tuhnúci materiál na báze ormocerov, ktoré sú vyvinuté špeciálnou technológiou kompozitov. Admira obsahuje jednak trojrozmerné sieťované anorganicko-organické viazané polyméry (ormocery), jednak alifatické a aromatické dimethakryláty. Dodáva sa v praktických dávkovacích striekačkách aj ako Admira Caps (Composite-Application-System) k priamej aplikácii.

Katalóg VOCO 2023/24 (PDF)

Top produkty VOCO (PDF)

Admira Caps

VOCO

Admira v kapsliach pre priamu aplikáciu, vynikajúca estetika a výborná biokompatibilita.

Top produkty VOCO (PDF)

Admira Caps, 25 x 0,25 g

Admira set I striekačky

VO 2420 | VOCO

Svetlom tuhnúci, výplňový materiál na báze Ormocerov s vysokou biokompatibilitou. Balenie: set 7x 4g striekačky (A2, A3, A3.5, B2, B3, C2, OA2), 5ml Vococid gel, 4ml Admira Bond, farebná škála, príslušenstvo.

Top produkty VOCO (PDF)

Admira set II striekačky

VO 2419 | VOCO

Svetlom tuhnúci, výplňový materiál na báze Ormocerov s vysokou biokompatibilitou. Balenie set II: 7x 4g striekačky (3 x A2, 3 x A3, 1 x A3.5), 5ml Vococid gel, 4ml Admira Bond, príslušenstvo.

Top produkty VOCO (PDF)

Admira striekačky refill

VOCO

Svetlom tuhnúci materiál na báze ormocerov.

Top produkty VOCO (PDF)

Admira, 4 g striekačka

Prehliadaním týchto stránok súhlasíte so zberom nevyhnutných údajov potrebných na ich funkčnosť. Okrem nich zbierame anonymizované štatistiky návštevnosti, ktoré poskytujeme naším obchodným partnerom na reklamné a propagačné účely. Vedzte, že ochrane osobných údajov rozumieme. V prípade nejasností nás kedykoľvek kontaktujte.