Diplomat dental solution
E-SHOP Kategórie

Kategórie



Čakajte prosím ...
kosikKošík
0.00 €
(žiadna položka)

A-dec 500 NEW


A-dec
Len pre prihlásených

A-dec 500 = OPTIMÁLNY PRÍSTUP Priblížte sa a umiestnite všetko, čo potrebujete, na dosah ruky.

A-dec 500 = PRUŽNÁ INTEGRÁCIA Všetko, čo potrebujete dnes, s flexibilným dizajnom, ktorý vám umožní nakonfigurovať si klinické nástroje podľa vašej voľby.

A-dec 500 = INTELIGENTNÉ OVLÁDANIE Prispôsobiteľné a s jednoduchou navigáciou. Pridajte si ďalšie nástroje už teraz, alebo neskôr. Všetko máte pod kontrolou.

A-dec 500 =  VYSOKOKVALITNÁ STAROSTLIVOSŤ Pohodlie a stabilita prispievajú k oveľa lepšiemu pocitu pacienta.

A-dec 500 =  POZITÍVNE POLOHOVANIE Hladko a presne umiestnite unit tam, kde ho potrebujete, a jednoducho sa spoľahnite, že tam zostane.

A-dec 500 =  NASTAVENIE JEDNOU RUKOU Jednoducho a zľahka nastavte polohu stomatologického unitu jednou rukou - alebo prstom, ak chcete.

A-dec 500 = PREVEDENIE PRE OBE RUKY. Z nastavenia unitu pre pravorukú obsluhu na ľavorukú prejdete behom niekoľkých sekúnd. Centrálne umiestnená rukoväť a obrazovka sú dosiahnuteľné a viditeľné z oboch strán.

A-dec 500 = OVLÁDACÍ PANEL DELUXE PLUS S ohľadom na nekomplikovanú jednoduchosť použitia dynamicky zobrazuje iba funkciu, v ktorej sa práve nachádzate.

A-dec 500 = AUTOMATICKÉ BRZDENIE Uchopte rukoväť a brzda flexibilného ramená sa automaticky uvoľní. Túto vlastnosť nazývame hladkou aktiváciou, môžete ju však jednoducho označiť za ľahkú a jednoduchú.

A-dec 500 = PRISPôSOBITELNÉ UMIESTNENIE Vďaka šiestich pozíciám na otočnom unite môžete integrovať prakticky akúkoľvek kombináciu, akú si zmyslíte, počnúc kamerami a odstraňovačmi zubného kameňa a končiac vytvrdzovacími svetlami a elektromotormi.

A-dec 500 = NASTAVITEĽNÉ DRŽIAKY NÁSADCOV Každá pozícia je pohyblivá, takže môžete nakláňať násadec smerom dole pre ich ľahké uchopenie, ak ich používate, a s ohľadom na bezpečnosť ich vracať vo zvislej polohe, pokiaľ nie sú.

A-dec 500 = INTELIGENTNÉ OBRAZOVKA Viizuálne, ovládacie prvky vo forme ikon zobrazujú iba tie nastavenia, ktoré potrebujete.

A-dec 500 = AUTOMATIZOVANÁ AKTIVÁCIA Indikácia sa na obrazovke aktivuje, akonáhle vezmete nástroj do ruky.

A-dec 500 =  LED INDIKÁTOR CHLADENIA Rozsvieti sa, akonáhle násadec zdvihnete z držiaka, takže môžete bez zbytočných pochybností vykonať nastavenie.

A-dec 500 = NASTAVENIE PRE DVOCH POUŽÍVATEĽOV K svojim osobným nastaveniam na zdieľanom vybavení môžete prejsť jediným dotykom.

A-dec 500 =  POSUVNÁ OPIERKA HLAVY S DVOJITÝM KĹBOM Prispôsobte ju vášmu pacientovi pre neustálu podporu.

A-dec 500 =  ELEGANTNÁ OPIERKA CHRBTA Použitie pružnej tenkej opierky má svoj zmysel. Tvar raje odráža anatómiu tela pacienta a ponúka plnú podporu, zatiaľ čo vám ponecháva priestor pre pohyb v tesnej blízkosti.

A-dec 500 = BEZPEČNÉ OPIERKY RÚK Poskytujú podporu pacientom, keď ju potrebujú, a odsunú sa, aby neprekážali, ak je potreba.

A-dec 500 =  NÁKLON PODNOŽKY Pri sklopení kresla sa podnožka nepostrehnuteľné zdvihne na plných 23 cm (9 palcov) a vytvorí dojem jemného kolísania. Všetko, čo váš pacient cíti, je uvoľnenosť.

Produktový leták (PDF)

Katalóg  súpravy A-dec

Prehliadaním týchto stránok súhlasíte so zberom nevyhnutných údajov potrebných na ich funkčnosť. Okrem nich zbierame anonymizované štatistiky návštevnosti, ktoré poskytujeme naším obchodným partnerom na reklamné a propagačné účely. Vedzte, že ochrane osobných údajov rozumieme. V prípade nejasností nás kedykoľvek kontaktujte.