Diplomat dental solution
E-SHOP Kategórie

Kategórie



Čakajte prosím ...
kosikKošík
0.00 €
(žiadna položka)

EzRay Air Wall - nástenný intraorálny RTG prístroj


Vatech
Len pre prihlásených

NÍZKA VÁHA A VYSOKÁ SPOĽAHLIVOSŤ S CNT

  • Nástenný EzRay Air Wall je veľmi ľahký röntgenový prístroj navrhnutý k jednoduchej manipulácii a stabilnému polohovaniu pre optimálnu kvalitu snímok. Ľahká röntgenka (2,4 kg) u EzRay Air Wall poskytuje užívateľovi stabilný a ľahko ovládateľný zdroj žiarenia, čo maximalizuje ostrosť snímok a uľahčuje prácu s röntgenom. Dĺžka ramena môže byť 450, 600, 900 mm.

SMART TLAČIDLO PRE VŠETKY FUNKCIE

  • Ovládací panel umiestnený na hlavici röntgenky umožňuje ešte jednoduchšiu prácu s röntgenom. Vďaka šikovnému ovládaciemu tlačidlu je príprava a konfigurácia röntgenu oveľa rýchlejšia a intuitívnejšia.

OSTRÉ SNÍMKY S OHNISKOM 0,4 MM

  • V porovnaní s inými intraorálnymi röntgenmi na trhu poskytuje EzRay Air Wall optimálnu kvalitu snímok a pridanú diagnostickú hodnotu s ohniskom 0,4 mm.

Prehliadaním týchto stránok súhlasíte so zberom nevyhnutných údajov potrebných na ich funkčnosť. Okrem nich zbierame anonymizované štatistiky návštevnosti, ktoré poskytujeme naším obchodným partnerom na reklamné a propagačné účely. Vedzte, že ochrane osobných údajov rozumieme. V prípade nejasností nás kedykoľvek kontaktujte.