EMS reklama
E-SHOP Kategórie

Kategórie



Čakajte prosím ...
kosikKošík
0.00 €
(žiadna položka)

ProSafe - tvarové rúško


Medicom

Tvárové rúško – dokonalá ochrana tváre

Už vás nebaví „baliť“ pacienta do papierových utierok? ProSafe poskytuje so svojimi tvárovými rúškami skvelú alternatívu a zvyšuje ochranu, ako aj pohodlie pre vášho pacienta. Sieťka tvárového rúška na hornej polovici zachytáva sprej a umožňuje pacientovi vidieť.

K dispozícii sú dve verzie: rúška na tvár s opakovateľným použitím s froté uterákom na spodnej polovici, ktorý absorbuje vodný sprej. Tieto rúška majú dlhšiu životnosť a sú veľmi pohodlné vďaka mäkkej bavlne. Froté uteráky sa ľahko perú (sú utoklávovateľné). Jednorazové rúška na tvár pozdvihnú hygienu na maximum. Každý pacient dostane nové rúško s pohodlným polypropylénom v dolnej polovici.

ProSafe tvarové jednorazové rúško na tvár

Medicom

Zubní lekári a dentálni hygienici radi používajú toto praktické rúško pri profylaxii. Sieťka v hornej časti umožňuje pacientovi vidieť skrz a zároveň poskytuje ochranu pred postriekaním. Fenestrovaná spodná polovica rúška poskytuje ochranu pri ošetrení. Použite raz a zlikvidujte.

ProSafe tvarové jednorazové rúško na tvár, 50 ks

modré
MC 8-1110B
Len pre prihlásených
biele
MC 8-1110W
Len pre prihlásených

ProSafe tvarové rúško s opakovateľným použitím

Medicom

Toto rúško oceňuje dentálny hygienik aj pacient. Už vás nebaví „baliť“ pacienta do papierových utierok? Sieťovina na hornej polovici zachytí sprej, zatiaľ čo froté uterák na spodnej polovici absorbuje rozprášenú vodu. Toto rúško je pohodlné a má dlhú životnosť.

ProSafe tvarové rúško s opakovateľným použitím, 12 ks

modré
MC 8-4020B
Len pre prihlásených
žlté
MC 8-4020G
Len pre prihlásených
mentolové
MC 8-4020M
Len pre prihlásených
mix (modré, mentolové, žlté po 4 ks)
MC 8-4020S
Len pre prihlásených
biele
MC 8-4020W
Len pre prihlásených
Prehliadaním týchto stránok súhlasíte so zberom nevyhnutných údajov potrebných na ich funkčnosť. Okrem nich zbierame anonymizované štatistiky návštevnosti, ktoré poskytujeme naším obchodným partnerom na reklamné a propagačné účely. Vedzte, že ochrane osobných údajov rozumieme. V prípade nejasností nás kedykoľvek kontaktujte.