Nákupná horúčka apríl 2024
E-SHOP Kategórie

Kategórie



Čakajte prosím ...
kosikKošík
0.00 €
(žiadna položka)

EzSensor Soft / EzSensor Classic / EzSensor HD


Vatech

EzSensor Classic / EzSensor HD

Vatech

ERGONOMICKÝ SLIM DIZAJN

  • EzSensor Classic aj EzSensor HD zhotovujú kvalitné a ostré snímky s vynikajúcim rozlíšením na presnú diagnostiku a plánovanie liečby. EzSensor Classic aj HD majú tenký obal so zaoblenými rohmi pre jednoduché umiestnenie a väčší komfort vašich pacientov.

RÔZNE VEĽKOSTI (1.0 / 1.5 / 2.0)

  • Tri rôzne veľkosti senzorov pre ešte väčšie pohodlie vašich pacientov.

EXTRÉMNÁ ODOLNOSŤ

  • Vďaka svojmu dizajnu sú EzSensor Classic a EzSensor HD extrémne odolné. Schránky sú vyrobené z hliníka a vo vnútri sú navrhnuté tak, aby tlmili prípadné nárazy. Spevnený flexibilný kábel navyše chráni senzory proti neprimeranému ohýbaniu.

EzSensor Soft

Vatech

MAXIMÁLNE POHODLIE PACIENTA

  • Snímkovanie s niektorými senzormi s tvrdými hranami môže byť kvôli veľkému tlaku pri umiestňovaní senzora pre pacientov veľmi nepríjemné. EzSensor Soft bol navrhnutý pre maximálne pohodlie pacientov. Ohybný senzor netlačí pri snímkovaní na ďasno a nepôsobí tak pacientom žiadnu bolesť. Snímky sú v HD rozlíšení 33,78 lp/mm. 

MÄKKÉ OKRAJE ODHALIA SKRYTÉ OBLASTI

  • Mäkké okraje umožňujú ľahké a presné umiestnenie senzora. Vďaka zníženému prekrývaniu medzi jednotlivými zubmi môžete na snímke preskúmať aj inak skryté oblasti a určiť tak presnú diagnózu.

NAJVYŠŠIA ÚROVEŇ OCHRANY PROTI VNIKNUTIU PRACHU A VĽHKOSTI

  • EzSensor Soft disponuje certifikáciou IP68. Senzor je dokonale utesnený v silikónovej schránke, ktorá zabraňuje akémukoľvek vniknutiu vľhkosti a prachu.

Prehliadaním týchto stránok súhlasíte so zberom nevyhnutných údajov potrebných na ich funkčnosť. Okrem nich zbierame anonymizované štatistiky návštevnosti, ktoré poskytujeme naším obchodným partnerom na reklamné a propagačné účely. Vedzte, že ochrane osobných údajov rozumieme. V prípade nejasností nás kedykoľvek kontaktujte.