EMS reklama
E-SHOP Kategórie

Kategórie



Čakajte prosím ...
kosikKošík
0.00 €
(žiadna položka)

Stoličky A-dec


A-dec

Dokonalé pohodlie pre celý dentálny tím.

Katalóg stoličky A-dec 

Stoličky A-dec 500

A-dec

Stoličky A-dec 500 s radou inovatívnych prvkov majú dynamický sedací systém (A-dec 400 nemajú) s jedinečnými funkčnými zónami, ktoré sa vytvarujú podľa kontúr vášho tela. Tieto funkčné zóny vám v spoločnej súhre poskytujú potrebnú podporu pri všetkých pohyboch počas práce. Ďalšie prvky ako napríklad tvarované operadlo udržujú vašu chrbticu ako v bavlne. Vďaka ergonomickým riešeniam sa môžete zamerať na najdôležitejšie - na svojich pacientov.

Vlastnosti:

  • Naklápací (dynamický) sedák - Rozdeľuje hmotnosť medzi zadok a chodidlá, a tým umožňuje správny krvný obeh.
  • Tvarované operadlo - Podopiera chrbticu a uľahčuje prietok krvi. Tvarované operadlo je štandardným prvkom u stoličiek A-dec 521 pre lekárov a voliteľným prvkom u stoličiek A-dec 522 pre asistentov. 
  • Minimálne množstvo švov uľahčuje čistenie.
  • Štandardný oporný kruh pre nohy (stolička A-dec 522 pre asistentov) pomáha udržiavať správne držanie tela.
  • Voliteľné výklopné podrúčky - Tri nastaviteľné parametre - šírka, výška a natočenie - vám poskytujú lepšiu podporu a pohyblivosť. 
  • Aby ste zvolili správnu výšku stoličky, zmerajte si vzdialenosť od bedier po chodidlá. Viac ako 86,4 cm (34 palcov) zvoľte vysoký piest, menej ako 86,4 cm (34 palcov) zvolte nízky piest.

Stoličky A-dec séria 500

Pre lekára A-dec 521
Len pre prihlásených
Pre asistenta A-dec 522
Len pre prihlásených

Voliteľné doplnky k A-dec 521 pre lekárov

Výklopné podrúčky
Len pre prihlásených

Voliteľné doplnky k A-dec 522 pre asistentov

Tvarované operadlo
Len pre prihlásených
Opierka na nohy
Len pre prihlásených

Stoličky A-dec 400

A-dec

A-dec stoličky už celé roky pomáhajú stomatológom sedieť v zdravej polohe so správnou oporou. Takéto prvky ako anatomicky tvarované operadlo, nastaviteľná opora trupu, zaoblené okraje sedadla a ergonomický náklon znižujú tlak na medzistavcové platničky a obmedzujú bolesti chrbta.

Stoličky A-dec séria 400

Pre lekára A-dec 421
Len pre prihlásených
Pre asistenta A-dec 422
Len pre prihlásených
Prehliadaním týchto stránok súhlasíte so zberom nevyhnutných údajov potrebných na ich funkčnosť. Okrem nich zbierame anonymizované štatistiky návštevnosti, ktoré poskytujeme naším obchodným partnerom na reklamné a propagačné účely. Vedzte, že ochrane osobných údajov rozumieme. V prípade nejasností nás kedykoľvek kontaktujte.