Diplomat dental solution
E-SHOP Kategórie

Kategórie



Čakajte prosím ...
kosikKošík
0.00 €
(žiadna položka)

Zubné pasty a gély



Bieliaca zubná pasta Opalescence Originál, 100 ml (133 g)

UH 500401 | Ultradent

Bieliaca zubná pasta ideálna pre udržanie vybieleného odtieňa zubov, vhodná pre každodenné použitie. Účinné a rýchle uvoľňovanie fluoridu, nízka RDA zaisťuje maximálnu ochranu skloviny, dentínu a výplní. Jedinečné zloženie maximalizuje absorpciu fluoridu do skloviny pri súčasnom odstraňovaním škvŕn. Aktívne zložky: fluorid sodný 0,25%, dodáva sa s príchuťou chladivej mäty.

Bieliaca zubná pasta Opalescence Sensitive, 100 ml (133 g)

UH 503470 | Ultradent

Zloženie ako Opalescence Originál + dusičnan draselný, ktorý pomáha znížiť citlivosť. 

Elmex Gelée

IN 225 | Gaba

Zubný gél s aminofluoridmi remineralizuje a spevňuje zubnú sklovinu. Doporučuje sa používať 1x týždenne. Obsah: 25g.

Elmex Junior zubná pasta

Gaba

Zubná pasta Elmex Junior s aminfluoridom predstavuje účinnú ochranu pred zubným kazom pre novo prerezávajúce sa stále zuby. Najvhodnejšia pre deti od 6-12 rokov. Balenie: 75ml tuba.

Elmex Kid Detská zubná pasta

Gaba

Detská zubná pasta Elmex s aminfluoridom spevňuje sklovinu. Skvele sa stará o mliečne zuby a je dobrým základom pre zdravé trvalé zuby. Od prvých zúbkov do šiestich rokov. Balenie: 50ml tuba.

Elmex Sensitive Plus zubná pasta

Gaba

Zubná pasta Elmex Sensitive Plus s aminfluoridom chráni pred kazivosťou zubných krčkov a pomáha pri precitlivelosti zubov. Balenie: 75ml tuba.

Elmex zubná pasta

Gaba

Zubná pasta Elmex s aminfluoridom mineralizuje a chráni zuby. Balenie: 75ml tuba.

GC Dry Mouth Gel

GC

Zvlhčujúci gél s neutrálnym PH a bez cukru, ktorý poskytuje úľavu suchým ústam. Je dodávaný v tube.

Akcie

10 x GC Dry Mouth Gel, 40 g (35 ml)

sortiment
GC 003222
Len pre prihlásených
Malina
GC 004618
Len pre prihlásených

Meridol

Gaba

Zubná pasta Meridol je balzamom pre ďasná. Podporuje regeneráciu podráždených ďasien, je klinicky testovaná. Dvojitý systém fluoridov zaisťuje účinnú ochranu pred zubným kazom. Balenie: 75ml tuba.

PARODONTAX Fluoride

IN 455 | GlaxoSmithKline

Parodontax Fluoride zubná pasta proti krvácaniu a zápalu ďasien. Pasta obsahuje výťažky z piatich bylín (echinacea, rumanček, šalvia, myrha, ratanhia) a jedlú sódu. Parodontax potláča zápal a krvácanie ďasien, bráni ich ďalšiemu poškodeniu a obmedzuje tvorbu zubného plaku. Deti do 7 rokov by si mali čistiť zuby pod dozorom rodičov, aby sa zamedzilo prehĺtaniu pasty. Balenie: 75 ml tuba.

Prehliadaním týchto stránok súhlasíte so zberom nevyhnutných údajov potrebných na ich funkčnosť. Okrem nich zbierame anonymizované štatistiky návštevnosti, ktoré poskytujeme naším obchodným partnerom na reklamné a propagačné účely. Vedzte, že ochrane osobných údajov rozumieme. V prípade nejasností nás kedykoľvek kontaktujte.