Ako prediktabilne opracovať a plniť koreňový systém 26.4.2024
E-SHOP Kategórie

Kategórie



Čakajte prosím ...
kosikKošík
0.00 €
(žiadna položka)

Registrado X-tra, Registrado Clear


VOCO

Aditívny, silikónový odtlačkový materiál s vláknitou, sieťovitou väzbou k registrácii zhryzu. Vyznačuje sa rýchlym tuhnutím a nakoniec extrémne vysokou tvrdosťou. Vysoká pevnosť zabraňuje zosunutiu zo zubnej rady a umožňuje aj nanesenie v silnejších vrstvách. Špeciálne tepelne riadené tuhnutie dovoľuje aplikáciu tejto hmoty bez časovej tiesne. Po stuhnutí sa dá ľahko a pod kontrolou upraviť skalpelom alebo frézou a jeho rozmery zostávajú dlhodobo stabilné.

Katalóg VOCO 2022/23 (PDF)

Top produkty VOCO (PDF)

Registrado Clear 50 ml

VO 2037 | VOCO

Transparentný rýchlo tuhnúci A-silikón na skusové registráty.Práca bez časového stresu vďaka tepelne riadenému procesu tuhnutia. Tuhnutie začína až pri zatvorených ústach.Vysoká rozmerová a tvarová stálosť. Neutrálna príchuť a voňa.

Top produkty VOCO (PDF)

Registrado X-tra

VO 2036 | VOCO

Balenie: 8 x 50 ml modrých, miešacie špičky typu 16, intraorálne špičky typ 2

Top produkty VOCO (PDF)

Registrado X-tra refill

2 x 50 ml
VO 2035
Len pre prihlásených
Prehliadaním týchto stránok súhlasíte so zberom nevyhnutných údajov potrebných na ich funkčnosť. Okrem nich zbierame anonymizované štatistiky návštevnosti, ktoré poskytujeme naším obchodným partnerom na reklamné a propagačné účely. Vedzte, že ochrane osobných údajov rozumieme. V prípade nejasností nás kedykoľvek kontaktujte.